O nama

img_position

 

Pozicija

 

ETRADEX Autocentar Žminj posluje kao posebna poslovna jedinica u sklopu Etradexa još od davne 1991. godine i smještani smo u samom središtu Istre pored županijske ceste Pazin – Pula, u Žminju.

 


 

Prodaja i održavanje novih i rabljenih vozila

 

Od tada sve do danas ETRADEX Autocentar Žminj Vam pruža kompletnu uslugu prodaje novih i rabljenih automobila, servisa i održavanja osobnih i dostavnih vozila kroz ponudu široke palete rezervnih dijelova, motornih ulja, maziva i svega ostalog iz autoprograma.

Ovlašteni smo trgovac i serviser za Istarsku županiju za vozila japanskog proizvođača NISSAN te FIAT grupacije, te u svome autosalonu na 2500 m2 može ponuditi preko 20 modela NISSAN i FIAT osobnih i lakih dostavnih vozila.

img_logo_nissan-fiat
 

Servisni i rezervni dijelovi za sve automobile

 

ETRADEX Autocentar Žminj je dugogodišnji distributer CASTROL motornih ulja i maziva kao i INA mazivih sredstava te možemo u svakome trenutku ponuditi kompletnu paletu proizvoda tih i drugih poznatih svjetskih proizvođača. Također, nudimo kompletnu ponudu rezervnih djelova i guma renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Michelin, Sava, Kleber, Falken, Continental, za sva ostala vozila i poljoprivredne strojeve.

 
 

Naša misija

Pružanje visokokvalitetne usluge počevši od prodaje i postprodaje do servisiranja vozila uz primjenu najvećih standarda kvalitete.

 

Copyright Etradex 2024. Pravila privatnosti