Novosti

Sve novosti

Objavljeno: Utorak, 23. veljače 2016.

Novi Nissan X Trail

Novi Nissan X Trail, konstruiran je na novoj platformi i preoblikovan do temelja tako da se uklapa u stil nove generacije Nissanovih crossovera. Nudi prostora za sedam putnika u potpuno novoj kabini s time da je svaki red sjedala nešto viši od prethodnog kao u kinu , pa svi putnici imaju odličan pogled prema naprijed. Novi X-Trail nudi i najveći električni krovni prozor u klasi , dok prtljažnik ima dvostruku podnicu.

U interijer koji je sačinjen od kvalitetnijih materijala ugrađeni su i moderni sustavi poput NissanConnecta koji omogućuje spajanje s pametnim telefonom i upravljanje pomoću velikog 18 cm velikog zaslona osjetljivog na dodir . Uz to, dodatni 12,7 cm veliki ekran ugrađen je na novoj instrumentnoj ploči. Tu su i Nissanov Safety Shield, Around View Monitor , pomoć pri naglom kočenju, sustav koji detektira umor vozača, napuštanje voznog traka, prepoznaje prometne znakove, sam isključuje duga svjetla i sl.

U srcu novog X-Traila radi moderni 1.6-litreni dCi sa 130 KS i 320 Nm s kojim X-Trail do 100 km/h ubrza za 10,5 sekundi, a najveća brzina je 188 Km/h. Može  biti spojen na ručni mjenjač sa šest stupnjeva ili automatski X-Tronic te na prednje ili sva četiri kotača.

Provjerite trenutne akcije i pogodnosti  na nissan@etradex.hr ili telefon 052 840 775 .

Vaš Etradex AC Žminj

Novi Nissan X Trail

Copyright Etradex 2024. Pravila privatnosti