Novosti

Sve novosti

Objavljeno: Petak, 31. ožujka 2023.

Novi Nissan Qashqai E-Power u Etradex-u ! Spremni za -PROBNE VOŽNJE –

Novi Nissan Qashqai E-Power je stigao u naš Autocentar !
Predbilježite se za probnu vožnju na broj telefona 099 5151802 /putem e-maila: nissan@etradex.hr/ facebook/instagram stranica..

E-POWER je jedinstvena Nissanova tehnologija koja spaja benzinski motor koji puni bateriju i električni motor koji pokreće kotače. Radi slično kao i električni automobil, čime smanjuje emisije i uporabne troškove⁽¹⁾, a budući da ga ne morate puniti, ne morate mijenjati svoje vozačke navike. Povrh termičkog motora, e-Power koristi regenerativno kočenje za punjenje baterije.

Kako sve to funkcionira?

 • Pun goriva, pokretan strujom:
  Otkrijte novi doživljaj vožnje bez mijenjanja vozačkih navika. Nastavite upotrebljavati gorivo, ali i uživajte u doživljaju električne vožnje čim uključite motor.
 • Puni se u pokretu
  Uz e-POWER ne treba vam punjač. Benzinski motor proizvodi energiju koja puni bateriju kad je potrebna vozilu. Baterija je ta koja pokreće električni motor koji okreće kotače.
 • Obnavlja energiju oslobođenu kočenjem
  Trenje uzrokovano kočenjem proizvodi energiju, a sustav e-Power ne dopušta da se ta energija potrati. Sustav regenerativnog kočenja pretvara energiju i njome puni bateriju, čime smanjuje potrošnju goriva.⁽¹⁾

 

Prednosti sustava e-POWER:

 • Bez brige o dosegu
  e-POWER nadilazi prepreke koje vežemo uz električna vozila. Budući da bateriju puni benzinski motor, možete otići na dulja putovanja bez brige da ćete ostati bez struje. Samo napunite spremnik na benzinskoj postaji i spremni ste za nastavak vožnje.
 • Manje punjenja, manji troškovi održavanja
  Uz e-POWER možete prijeći puno veću udaljenost s jednim tankom goriva jer benzinski motor služi samo za punjenje učinkovitije električne baterije. Baterija se djelomično puni energijom oslobođenom prilikom kočenja, što rezultira rjeđim posjetima benzinskim postajama i mnogo većim dugoročnim uštedama.⁽¹⁾
 • Opušteniji način vožnje
  Pritiskom na gumb aktivirat ćete e-Pedal, posebnu papučicu za ubrzavanje i kočenje. Uz e-Pedal više nećete morati mijenjati između dvije papučice u prometnim gužvama ili prilikom vožnje uzbrdo. U kombinaciji s tihim motorom imat ćete dojam veće kontrole i biti opušteniji za upravljačem

Za više informacija o vozilu kontaktirajte nas na : 052 840 775 / nissan@etradex.hr.

Vaš Etradex AC Žminj !

 

 

 

(1) Temelji se na podacima internog testiranja i čeka se homologacija. Rezultati vožnje u stvarnom svijetu mogu varirati, ovisno o više čimbenika kao što su dodatna oprema, stanje baterije, kontrola klime, održavanje, ponašanje u vožnji i netehnički čimbenici kao što su vremenski uvjeti, stvarna ruta itd.
Slike na internetskoj stranici www.etradex.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se Etradex AC Žminj.

Novi Nissan Qashqai E-Power u Etradex-u ! Spremni za -PROBNE VOŽNJE –

Copyright Etradex 2024. Pravila privatnosti