Novosti

Sve novosti

Objavljeno: Četvrtak, 1. srpnja 2021.

PRODANO!!*NOVA MICRA PO STAROJ CIJENI*Dostupna odmah! 112.295,00 kn

href=”https://zminj.etradex.hr/wp-content/uploads/sites/4/2021/07/IMG_20210701_092016.jpg”><a
Unutrašnjost kabine, zahvaljujući većem međuosovinskom razmaku, prilično je prostrana, a materijali koji se koriste pametno su odabrani. Bez ekstravagancije, primaran im je zadatak da budu funkcionalni i oku privlačni. Mogla bi se tu naći pokoja zamjerka, ali koliko bi zapravo kupaca željelo u ovom segmentu imati sve obučeno u najfiniju kožu? I koliko bi to onda sve stajalo? Ipak, i ovako opremljena Micra privlačnija je od većine njezinih rivala. S opremom N-Connecta tu je lijepo oblikovano, u kožu obučeno kolo volana, kao i ručica mjenjača. U svakom slučaju, Nissanovi napori na podizanju kvalitete unutrašnjosti i te kako su primjetni.

Sprijeda je nova Micra jedan od najprostornijih automobila u klasi malih hatchbacka i nudi svima osim vrlo visokim osobama obilje prostora za glavu i noge. Ako straga redovito prevozite više od jednog odraslog putnika, vjerojatno im na stražnjoj klupi neće biti na raspolaganju previše mjesta, posebno na dužim putovanjima, ali ovo je ipak automobil B-segmenta. Stražnja klupa preklapa se u omjeru 60/40, pa prtljažnik s početnih 300 litara volumena naraste na čak 1004 litre.

Instrumentna ploča izvedena je kako bi što manje odvlačila pozornost i omogućila vozaču da mirno prati cestu ispred vozila, a 5-inčni TFT napredni zaslon Drive Assist donosi sve potrebne informacije u idealnom vidnom polju. Tako je moguće očitavati informacije o navigaciji u stvarnom vremenu, one o stanju u prometu u stvarnom vremenu, sustave pomoći u vožnji, prikaz poziva ili audio informacije.

PRODANO!!*NOVA MICRA PO STAROJ CIJENI*Dostupna odmah! 112.295,00 kn

Copyright Etradex 2024. Pravila privatnosti